Környezetvédelmi jótettek

Cégünk 10 éves fennállása és a Föld napja alkalmából egy kirándulást adományoztunk a mezőtúri Csoda-Vár Óvodának 2018-ban.

A kirándulás alkalmával a túrkevei NIMFEA Természetvédelmi Egyesületet látogattuk meg.

Az óvodások tanösvényen haladva ismerhették meg az erdei növényeket és a természetben fellelhető anyagokat, melyekkel a mindennapi életben találkozhatnak.

Az erdei állatok életét pedig egy gyermekeknek szóló előadás keretein belül ismertette velük az Egyesület egyik munkatársa.

Mindezek mellett a környezetvédelem és a szelektív hulladékgazdálkodás fontosságába is betekintést nyerhettek. Végezetül zamatos barackból készült üdítőital kóstolására is lehetőségük adódott.

Ezen kirándulás megvalósulásához elengedhetetlen volt az óvoda dolgozóinak, a buszvezetőnek, a oktató központ dolgozóinak, az ivóleveket biztosító egyesületnek és cégünk munkatársainak segítsége, melyet ez úton is köszönünk!

Támogatóink:


'Jót s Jól! Ebben áll a nagy titok!'

Több olyan rendezvényt szorgalmazhattunk 2020-ban nyáron, amely példa lehet egy jövő generációjának, hogy úgy is lehet szórakozni és jól érezni magunkat, hogy közben végig környezettudatosak vagyunk!

https://youtu.be/foGRuye9Veg

Zöld rendezvények Mezőtúron 2020. évben:

I. re-CUPa focitorna (2020.02.29.)


I. MAFC re-LIGA Családi Nap (2020.07.11.)

https://youtu.be/TKJGZU0OaRo


TROLLFOCI TORNA (2020.07.25.)

Több olyan rendezvényre van szüksége a világnak, ahol nemcsak van környezetvédelmi szemlélet, de még élvezik is!!

https://www.youtube.com/watch?v=pIWKbcE7IcM


THINK GREEN KÖRNYEZETVÉDELMI FOCITÁBOR (2020.08.10 - 08.14.) és Strandfoci Felnőtt bajnokság (2020.08.15.)


ÉJSZAKAI BOLONDOS AKADÁLYVERSENY (2020.09.19.)

A Plastik re-Produkt szülővárosában több rendezvényen képviseltük a hulladékcsökkentő szemlélet népszerűsítését szelektív kukák kihelyezésével és re-CUP poharainkkal!

Oil Oázis Party 2. (2020.09.12.) és nyáron a Oil Oázis Summer Party

Ezeken a rendezvényeken fokozott figyelmet kapott a környezettudatosság, egyre több hangsúlyt tudtunk fektetni közös erővel a Hulladékcsökkentő szemlélet kialakításában rendezvényről rendezvényre!